tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pannaria    Sunnuntaina remontin lomassa pidettiin pannarikestit ihan perheen kesken. Olen palavasti rakastunut  Safkaa maantaista-sunnuntaihin kirjan pannariohjeeseen. Pannaria maisteltiin mummini omppuhillolla, ihan parasta sekin. Omppuhilloa kirjassakin suositeltiin.
Tänään meillä on sitten herkuteltu jäätelöllä ( minä tervajäätelöllä ). Pieni poikani löi hampaansa eilen ja tänään hammas jouduttiin poistamaan puudutuksella. Niin reipas poika, josta olen suunnattoman ylpeä. Pojille sattuu ja tapahtuu, joten siihen pitää äitinä vaan jotenkin tottua. Vähän katu-uskottavuutta tänne " maalle " puuttuvalla hampaalla, mutta kovin aikaisin tuo hammaskeiju aloitti meillä käynnit.
 
 
Öitä :)
 
 
 
 

4 kommenttia :

 1. Oijoi, pelkään tuota hampaiden hajoamista joka kerta, kun tytöillä naama kolahtaa johonkin. Mutta onneksi noin pienillä on ne pysyvät vielä tulossa ja monilla lapsillahan irtoaa muutenkin ekat maitohampaat jo viiden vuoden korvilla.

  Tuota kirjaa oon miettinyt minäkin hankkivani, kun se ekakin jo hyllystä löytyy.. Herkulliselta näyttää niin pannari kuin kattaus. Naapurissa sain juuri eilen hörppiä kahvia tuollaisesta ihanasta mukista.

  VastaaPoista
 2. Tuo ohje on todella hyvä.. Uskalsin julistaa sen maailman parhaaksi pannariksi! Muutenkin kirjan ohjeet ovat olleet loistavia. Harvasta reseptikirjasta on tullut kokattua niin paljon..

  Voi pientä.. Meidänkin tyttö löi kerran hampaansa niin kovasti, että etuhampaat vääntyivät ja verta vuosi. Olin ihan varma, että ne täytyy poistaa, mutta jotenkin ihmeen kaupalla ne oikenivat ja saivat jäädä, lääkärin mukaan kaikki ok!

  VastaaPoista
 3. Voi poika poloista :) Pojille tosiaan sattuu ja tapahtuu.
  Mukavaa keskiviikkoa

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas ja voi miten alkoi tekemään mieli pannaria :) Pikaista paranemista sinne pienelle potilaalle!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !