perjantai 19. joulukuuta 2014

Tulehdusten kourissa

Huomenna on laskettuaika ja tietysti olen todella kipeänä. En edes muista, koska olisin ollut viimeeksi näin kipeä. Ajoitus olisi voinut olla hiukan toinen, mutta minkäs teet. Oloni vaan paheni entisestään joten eilen oli pakko raahautua lääkäriin. Ajatuskin synnytyksestä tässä kunnossa saa pienen paniikin aikaan. Sain diagnoosin keuhkoputkentulehduksesta sekä poskiontelontulehduksesta molemmissa poskissa. Poskiontelontulehdus on tuttu vaiva edellisissäkin raskauksissa, joten sitä osasin vähän epäilläkin. Nyt ollaan sitten antibioottikuurilla. Hirvittää vähän, että vauvan syntyessä ensimmäiset maidot on höystetty antibiooteilla, mutta sille ei nyt mahda mitään. Tärkeintä on nyt parantua ja kerätä voimia tulevaan urakkaan. Tänään aamulla silmätulehduskin iski molempiin silmiin. Olen aika karsea näky tällä hetkellä. Nyt toivon enemmän kuin mitään, että pieni malttaa pysyä yksiössään muutaman päivän pidempään, jotta ehdin parantua. Luotan kyllä siihen, ettei kroppa anna synnytyksen käynnistyä tässä kunnossa. Sitä paitsi on jostain syystä vahva tunne, että meidän tonttu syntyy aattona. Katsotaan kuinka käy tunteen. Eilen tuli muutamat itkut kyllä itkettyä sillä lasten hoitaminen tässä kunnossa on aivan mahdotonta touhua. Tänään lapset on onneksi anoppilassa ja olen saanut nukkua koko päivän. Niin kiitollinen isovanhempien avusta. Huomenna olo on varmasti jo selkeästi parempi, kun antibioottien teho alkaa vaikuttaa ja onneksi mies on silloin kotona. Tänään lasten on tarkoitus koristella kuusi illalla. Kuusen valot vaan on kateissa mystisesti, joten uudet pitäisi käydä ostamassa ensin. Kuusi koristellaan meillä tänäkin vuonna valkoiseksi, vaikka vähän haaveilin muutamista kultaisista yksityiskohdista. Muutaman uuden valkoisen koristeen olen hankkinut Nougatista. Nuo ihanat metsäneläimetkin on sieltä.

Mukavaa iltaa teille.

11 kommenttia :

 1. Voi hurjaa! Sydämestäni toivon pikaista paranemista ja voimia sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Voi kurja. Pikaista paranemista ja tsemppiä!
  Ihania joulukoristeita. Tuon kynttilän haluaisin, mutta meiltä päin niitä ei saa.

  Hyvää joulua!
  Halauksin Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu :) Kynttilä on sekin Nougatista muuten!!! :)
   Tilaa netin kautta ;) Ihanaa joulua sinnekin!

   Poista
 3. Oijoi, pikaista paranemista. Toivottavasti luonto tosiaan hoitaa niin, että vauva jaksaa vielä odotella.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista toivotaan täältäkin <3

  VastaaPoista
 5. Voi muru sua... :( Kauheesti tsemppiä täältä toivottelen, mietinkin just eilen ettei oo vielä tullut sulta faceen uutisia. Toivotaan siis aatolle tonttua ja tervehtynyttä mamia sitä ennen! :) <3 <3 Halit.

  VastaaPoista
 6. Ou nou! Lähetän täältä paljon paranemisia ja tsemppiä!!

  VastaaPoista
 7. Voi ei, kuulostaa kamalalta.. Juuri tänään synnytys palautui mieleeni, oli se vaan hurjaa. Enkä todellakaan toivoisi kenellekään, että sen vielä kipeänä joutuisi kokemaan.. Hyvää vointia ja toivon todella, että hän vielä viihtyy kopperossaa! <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !